понедельник, 13 ноября 2017 г.

Всеукраїнський гуманітарний конкурс «Космічні фантазії»

Конкурс проводиться з метою виявлення і підтримки обдарованої молоді, розвитку її творчих здібностей, інтересу до авіації та космонавтики, науки і техніки, зацікавленості у дослідженнях Космосу, підвищення знань у галузі природничих та гуманітарних наук, відбору робіт для обласного етапу конкурсу.

 Конкурс покликаний забезпечити підтримку молоді, яка відтворює своє уявлення про Космос засобами літератури, мистецтва, цікавиться історією, філософією, мистецтвом та прагнуть розкрити свої творчі здібності.
           Участь у Конкурсі може бути як індивідуальною, так і колективною.
           Конкурсні роботи надати  21-22 листопада.

           Номінації, жанри, техніка виконання конкурсних робіт:

    «Література та журналістика»
Жанри: казка, повість , поезія, пісня, есе, нарис, інтерв’ю, репортаж(у т.ч. теле-, радіорепортаж);
Об’єм друкованого тексту – не більше 10-12 сторінок.
Правила оформлення текстів: шрифт основного тексту Tismes New Roman, розмір шрифту основного тексту 14, міжрядковий інтервал – 1,5 рядка, відступ першого рядка абзацу – 1,25см, вирівнювання тексту по ширині, автоматичне розставлення переносів включено, нумерація сторінок вгорі посередині, поля ліворуч – 3 см, праворуч – 1,5 см, знизу і зверху – по 2 см.
Текст роботи має бути написаний грамотно, без орфографічних, пунктуаційних та стилістичних помилок.


  «Образотворче мистецтво»
Жанри: живопис (малюнок), графіка, естамп, комікси.
Розглядаються роботи, розміром формату А2 (40×60 см), виконані в будь-якій техніці, що відображають як реальні картини космічного простору, авіаційної  і ракетної техніки, так і уявлення дітей про них або інопланетні системи, 
позаземні цивілізації.
Малюнки на жорстку основу не клеїти і не згортати. Етикетку закріпити на зворотній стороні малюнка в нижньому правому кутку.


  «Декоративно-прикладне мистецтво»
всі види техніки. Габаритні розміри експонатів обмежені (не більше 50х50х50 см)

  «Фото-, відео- та кіномистецтво»
Тематика: цікаві природні явища, небесні об’єкти. Формат:MPEG,AVI

 «Комп’ютерна графіка»
Електронні роботи, виконані за допомогою комп’ютерних програм. Приймаються роботи тільки у форматі JPEG із розподільною здатністю – 300 dpi. Розмір файлу не повинен перевищувати 10 МБ.

Переможці в кожній номінації конкурсу нагороджуються грамотами управління освіти. Кращі роботи будуть рекомендовані для участі в обласному етапі Всеукраїнського гуманітарного конкурсу «Космічні фантазії».


Комментариев нет:

Отправить комментарий